Telefon: +381 (0) 26 516 252 Email: office@birobb.rs
 
O nama
Do danas su realizovani raznovrsni projekti, među kojima se ističu luksuzni stambeni objekti sa otvorenim i zatvorenim bazenima; privredni objekti, hale i skladista; industrijski objekti, klanice i pekare; kao i nekoliko poljoprivrednih objekata, farme, tovilista i slično. Među najznačajnije poslove Biroa spadaju učestvovanje u izradi urbanističkog projekta za DIS, tada "Diskomerc", zatim izrada urbanističkog projekta za preduzeće "Cmana", kao i farme pilića u Markovcu. Posebno se izdvaja projekat idejnog rešenja za fudbalski klub "Morava".

Medu investitorima navedenih objekata su "DIS" doo, "Cmana", "Agroživ", "Superior" i klanica "Oreovica".
 
S obzirom da smo se do sada uglavnom bavili projektovanjem i nadzorom, dovoljan nam je bio prostor u kome sada radimo. Medutim, pre tri godine investirali smo i opremili još jedan lokal. Pored toga, u industrijskoj zoni u Velikoj Plani, investirali smo u kupovinu parcele, na kojoj planiramo nova ulaganja.
 
Od 1. septembra 2012 godine, firma počinje da se bavi i izvođenjem. Već je investirano u neophodnu mehanizaciju, alat i vozila. Takođe, preko biroa za zapošljavanje dat je oglas za prijem radnika. Time želimo da zatvorimo krug od projektovanja do izvodenja.
 
CIlj nam je da u narednim godinama održimo kontinuitet dosadašnjeg rada.

Istorijat
Firmu Biro "BB" pokrenuo je građevinski inženjer Blagoje Bogdanović 1. oprila 1990. godine. Delatnost  Biroa "BB" u početku je bilo ograničena na projektovanje, da bi tri godine kasnije, 1. oprila 1993. godine, bila proširena i obuhvatila izvođenje, nadzor i usluge u oblasti građevine. Danas u firmi pored Blagoja, rade i njegovi sinovi Ivan, koji je arhitekta, i Darko, takođe građevinski inženjer.
 
Delatnost Biroa "BB" u početku se ogledala isključivo u izradi projekata za fizička lica i vršenju stručnog nadzora. Kako su se zakoni menjali, otvorila se mogućnost da se obim delatnosti proširi i na izradu većih projekata, kao i izvođenje istih. Danas, pošto su obezbeđene neophodne licence (licenca za firmu, lična licenca za projektovanje, za izvođenje i slično), firma se bavi izradom svih vrsta projekata u oblasti arhitekture i urbanizma, izvodi radove, vrši nadzor i druge delatnosti povezane s građevinom.
 
Pored ostalih, obezbeđena je i posebna licenca za izradu protivpožarnih projekata, a u planu je i pribavljanje licenci koordinatora za bezbednost i zdravlje na radu u oblasti projektovanja i u oblasti izvođenja. U zavisnosti od prirode posla, firma angažuje i druge stručnjake.

Licence
 
- projektovanje stambenih zgrada
- projektovanje poslovnih zgrada
- projektovanje poljoprivrednih zgrada
- projektovanje enterijera
- projektovanje urbanističkih projekata
- izrada protivpožarnih projekata
- Izrada projekata energetske efikasnosti
 
Novosti
 
 
Postavljeno: 11.03.2014.
Legalizacija
Projekti